L'Ajuntament de Sant Celoni renova els convenis amb les entitats socials

Càritas, Creu Roja, Associació Neurològica, Donants de sang i Catalunya contra el Càncer duen a terme tasques relacionades amb serveis socials, salut i aliments

Redacció
09 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:49h
Signatura del conveni entre l'Ajuntament i les entitats socials de Sant Celoni
Signatura del conveni entre l'Ajuntament i les entitats socials de Sant Celoni | AJSC
Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, Càritas Sant Celoni, l'Associació Neurològica Amics Baix Montseny, l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental i la Junta local de Catalunya contra el Càncer han renovat aquesta setmana els convenis anuals de col·laboració amb l'Ajuntament, per un valor global de 38.500 euros. Aquests convenis tenen la finalitat de donar suport la rellevant tasca comunitària que desenvolupen aquestes entitats en els seus respectius àmbits d'actuació.

Pel que fa Creu Roja es concreta una aportació municipal de 26.298 euros per realitzar accions en els àmbits de serveis socials i servei d'aliments. Per la seva banda, Càritas rep 15.000 euros, per destinar al Servei d'Aliments, organització d'un recapte i compra de material i aliments per a nadons. El conveni amb l'Associació Neurològica Amics Baix Montseny per un import de 10.000 euros contempla la realització d'activitats de suport a les persones amb malalties neurològiques i llurs famílies: tallers, xerrades de professionals i grups d'ajuda mútua a les famílies; transport de les persones associades a les activitats que organitza.

En el cas de l'Associació de Donants de sang del Vallès oriental l'ajut de 1.200 euros és per organitzar campanyes de recapte al municipi a més de xerrades informatives. Finalment, el conveni amb la Junta local de Catalunya Contra el Càncer recull una aportació de 1.000 euros per destinar a l'organització de campanyes de recollida de fons destinats a satisfer les necessitats dels malalts i les seves famílies i per a la investigació, i l'organització de xerrades informatives sobre el càncer i la salut.

Per tal d'assegurar del correcte desenvolupament dels acords, cada conveni preveu sistemes de seguiment periòdic, amb representants de cada entitat i de l'Ajuntament.
 
Arxivat a