Oriol Madí del CA Sant Celoni bicampió absolut de Catalunya de 60 i 200 metres en pista coberta

L'atleta de Santa Maria de Palautordera ha marcat un temps de 6"93 en la prova de 60 metres llisos i 21"43 en la prova de 200 metres llisos

Redacció
05 de febrer del 2017
Actualitzat el 06 de febrer a les 15:03h
Oriol Madí s'ha penjat la medalla d'or del Campionat de Catalunya de 60 metres llisos
Oriol Madí s'ha penjat la medalla d'or del Campionat de Catalunya de 60 metres llisos | Joan Anglada Paituví
L'atleta palauenc del CA Sant Celoni, Oriol Madí, està en un bon moment de forma, tal com ho demostra els seus resultats aconseguits en pista coberta. Aquest diumenge ha engrandit una mica més el seu palmarès exitós ja que s'ha proclamat bicampió de Catalunya absolut de 60 metres llisos i en 200 metres llisosen pista coberta. En les proves, disputades a les pistes de Sabadell, l'atleta del Baix Montseny ha parat el crono en un temps de 6"93 pel que fa als 60 metres i en 21"43 en els 200 metres llisos, una marca que a part de ser récord local és la quarta marca del rànquing estatal.


Aquests resultats arriben justament una setmana després que Oriol Madí es proclamés campió de Catalunya Promesa, també a Sabadell, en aquestes mateixes proves. Aquest diumenge 5 de febrer l'atleta de Santa Maria de Palautordera ha repetit marca amb 6"93, aconseguida fa set dies pel que fa a la distància curta i, per tant, ha igualat el rècord del club que ell mateix tenia. I ha rebaixat la marca dels 200 metres ja que fa una setmana va parar el cronòmetre en 21"62.

La setmana que ve hi ha el Campionat d'Espanya promesa a Madrid en el qual Oriol Madí té moltes possibilitats d'assolir posicions de podi .


Veure el vídeo de la cursa de 60 metres llisos