1
aniversari

La Rectoria Vella de Sant Celoni acull l’exposició dels 75 anys del Col·legi Cor de Maria

Es podrà visitar fins el 26 de març i hi haurà dues visites comentades

per Redacció , 5 de febrer de 2017 a les 12:28 |
La inauguració de l'exposició del 75è aniversari del Cor de Maria ha estat molt concorreguda | XBM
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una nombrosa gernació de persones bàsicament d'alumnes, ex-alumnes educadores i educadors, i pares i mares d'alumnes han pres part aquest matí del diumenge 5 de febrer de la inauguració a la Rectoria Vella de Sant Celoni de l'exposició de fotografies i documents històrics Col·legi Cor de Maria: 75 anys ensenyant i educant, emmarcada dintre dels actes de celebració del 75è aniversari de la posada en marxa d'aquesta escola a Sant Celoni i que esa podrà visitar fins el pròxim 26 de març. Hi haurà dues visites comentades, els diumenges 19 de febrer i 12 de març, a les 6 de la tarda.

Aquesta és una de les activitats obertes al municipi programades en l'agenda festiva. De fet, però, des del dia 2 de febrer, data exacte de l'aniversari, ja s'estan portant a terme diversos actes amb l'alumnat de l'escola i entre les quals hi destaca un Lib Dub amb la cançó Estels al Vent de l'àlbum Bing Bang dels Catarres.


Les activitats públiques es reprendran a partir del mes d'abril.
 

Ampa del Cor de Maria Foto: XBM 

Inauguració de l'exposició del 75è aniversari del Cor de Maria Foto: XBM
 

Celebració del 75è aniversari al pati del col·legi Cor de Maria Foto: Sílvia Cuminal


 

Un grup d'ex-alumnes Foto: NBM


 
 

 

Participació