Dos detinguts a Santa Maria de Palautordera per cultiu de marihuana

Els dos homes van sospitar que havien estat descoberts i van intentar desmentallar la plantació

Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:33h
Part de la maquinària i fulles de marihuana requisada per la Policia Local de Santa Maria de Palautordera
Part de la maquinària i fulles de marihuana requisada per la Policia Local de Santa Maria de Palautordera | PL SMP
La Policia Local de Santa Maria de Palautordera ha detingut dos homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, relacionat amb el tràfic de drogues. Fonts policials han informat que els detinguts tenien un local a les afores del nucli urbà que dedicaven a la plantació de marihuana. La detenció, tot i que s'ha sabut avui, va ser va ser divendres de la setmana passada.

A la comissaria de la policia local es van rebre queixes per males olors cosa que ja va fer pensar en indicis d'una possible plantació. Els ocupants del local van sospitar que havien estat descoberts i van intentar desmantellar la maquinària. La policia els van atrapar in fraganti mentre transportaven amb una furgoneta part de la maquinària que ja havien buidat del local, moment en el que van ser detinguts, amb la intervenció de dues patrulles de la policia local.

A la furgoneta transportaven maquinària utilitzada pel tractament i cultiu de marihuana i restes de marihuana, cosa que delatava l'ús dels aparells, segons les informacions de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera. Un cop detinguts van ser traslladats a la comissaria dels mossos d'esquadra de Sant Celoni on es van continuar les diligències així com el registre del local utilitzat pels detinguts.