L'Escola Cor de Maria de Sant Celoni a punt per celebrar el 75è aniversari

Els actes començaran aquest pròxim 2 de febrer amb una festa d'aniversari amb l'alumnat de l'escola

Redacció
30 de gener del 2017
Actualitzat el 31 de gener a les 8:47h
Escola antiga del Cor de Maria
Escola antiga del Cor de Maria | Cor de Maria
Amb motiu del 75è aniversari de la fundació de l'Escola Cor de Maria de Sant Celoni, el centre durà a terme un seguit d'activitats, des de febrer fins al juny. El punt de sortida serà aquest dijous vinent 2 de febrer amb una Festa d'Aniversari, amb l'alumnat de l'escola. Pel diumenge 5 de febrer s'han programat tres actes més: la inauguració de l'exposició 75 anys ensenyant i educant a la Rectoria Vella, la jornada de portes obertes i aperitiu, perquè tothom que ho vulgui pugui visitar l'escola i el dinar de germanor. 

Les activitats continuaran el dissabte 22 d'abril, amb una trobada de gegants de totes les escoles de Sant Celoni. El diumenge 21 de maig, es farà una trobada de pares i de la comunitat educativa, oberta a antics alumnes, famílies, mestres i totes aquelles persones que en algun moment han format part de l'escola, als Maristes de Llinars del Vallès. I el diumenge 11 de juny, hi haurà l'Eucaristia i Festa de Final de Curs. També està prevista una xerrada de l'exconsellera d'educació Irene Rigau, pendent de data.

L'Escola a Sant Celoni va ser fundada el 1942 per les Missioneres Cor de Maria, fidel a l'estil inicial de Mn Joaquim Masmitjà, el seu fundador. Actualment és una escola concertada per la Generalitat de Catalunya. Des de l'any 2009 és Fundació Privada Cor de Maria de Sant Celoni.

 

Un grup d'alumnes del Cor de Maria dels anys seixanta Foto: Jordi Purtí/Arxiu familiar


 

Arxivat a