Breda escollida Vila Gegantera Gironina 2018

La seva candidatura ha estat escollida en el decurs de l'Assemblea general de la Coordinadora de Colles Geganteres de les comarques gironines

Redacció
22 de gener del 2017
Actualitzat el 24 de gener a les 8:27h
L'alcalde de Breda, Dídac Manresa, defensant la candidatura del municipi baixmontsenyenc
L'alcalde de Breda, Dídac Manresa, defensant la candidatura del municipi baixmontsenyenc | AJB
L'Assemblea general de la Coordinadora de Colles Geganteres de les comarques gironines celebrada a l'Estartit el dissabte 21 de gener ha escollit el municipi de Breda com a vila gegantera 2018. L'elecció ha estat molt disputada i ajustada amb la colla de Sant Joan de les Abadeses que també havia presentat candidatura, tant que el resultat ha estat de 8 vots a 7. Els dies 1, 2 i 3 de juny de 2018 la Vila de Breda s’omplirà d’actes en commemoració del nomenament de la Vila Gegantera Gironina, convertint-se en l’epicentre de l’activitat gegantera de la demarcació durant aquells dies.

Gegants i Grallers de Breda en un breu comunicat publicat a les xarxes socials ha expressat la seva satisfacció "la nostra candidatura ha agradat i ha convençut", han emfatitzat. En el mateix comunicat aprofiten per felicitar la colla de Sant Joan de les Abadeses, però, sobretot a totes aquelles persones que amb la seva feina ho han fet possible. També hi ha agraïment per a totes les colles "que ens han votat".

Aquest nomenament arriba després d'un any 2016 molt intens per a la colla gegantera de Breda, en el qual va celebrar els 20 anys d'existència. Entre molts altres actes de celebració, el passat mes de maig la Vila va acollir la IX trobada comarcal de gegants de la comarca de La Selva.

Per altra banda, Caldes de Malavella serà la Vila Gegantera Gironina 2017.