Empat agònic del Club Handbol Sant Esteve amb La Salle Montcada (24-24)

Els santestevencs han empatat quan només faltaven quatre segons per acabar el partit i en els darrers deu minuts han remuntat sis gols

21 de gener del 2017
Actualitzat el 22 de gener a les 16:28h
El CH Sant Esteve ha tingut fe fins el final i ha acabat salvant un punt
El CH Sant Esteve ha tingut fe fins el final i ha acabat salvant un punt | Jordi Purtí
Empat agònic del Club Handbol Sant Esteve amb La Salle Montcada a 24 gols en un partit que els locals no s'han trobat mai còmodes sobre la pista cosa que ha permès que La Salle Montcada poc a poc anès posant diferència en el marcador i controlant sempre el partit amb dos o tres gols de marge. A la mitja part els del Baix Montseny perdien per quatre gols 8 a 12.

La segona part ha començat si fa no fa igual que la primera amb desencerts del Sant Esteve davant la porteria rival i donant facilitats en defensa. Així les coses La Salle Montcada ha aconseguit el seu màxim avantatge en el marcador 16 a 22 en el minut dinou d'aquesta segona part i amb només onze minuts per jugar pocs s'esperaven que els locals fossin capaços de remuntar el partit.

Però l'esport té aquestes coses i quan semblava tot perdut el Sant Esteve ha tret la seva millor versió apretant més en defensa i ser més encertats en les rematades a porteria. A un minut pel final el resultat encara era favorable pels de Montcada per 22 a 24 i molta tensió a la pista. Lluc Bosch pel Sant Esteve i Pau Robert Sánchez pel Montcada han estat exclosos amb targeta vermella. Jordi Planas ha marcat el 23 a 24 a falta de quaranta-cinc segons i Albert Altimira l'empat a 24 a quatre segons pel final.

Lluc Bosch amb set gols màxim golejador del Club Handbol Sant Esteve i Alejandro Expósito també amb set ho ha estat per La Salle Montcada. Els del Baix Montseny ara ja pensen en el derbi de la setmana vinent a Santa Maria de Palautordera que a més els dos equips hi arriben empatats a 12 punts.