Vins negres, biodinàmics, naturals i ecològics en el 6è Tast de Vins de Palau

És una de les activitats destacades de la Festa Major de Sant Proget

Redacció
21 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:24h
Olorant un dels vins del tast
Olorant un dels vins del tast | Jordi Purtí
Santa Maria de Palautordera ha viscut aquest migdia una nova edició, la sisena, del Tast de Vins de Sant proget que organitza el Grup Mostra de Cuina i que es consolida com una de les activitats interessants de la Festa Major d'hivern. Avui, amb el sommelier Carles Puñet, s'ha fer un tast de vins negres biodinàmics, naturals i ecològics. El tast han estat quatre vins que han començat amb una ampolla de La Traca, originari del país valencià per seguir un recorregut pujant cap al nord i aturar-se al Montsant per tastar un Planella i després fer parada al Penedès amb un Ros Marina i acabar al Baix Montseny, a Llinars del Vallès, per tastar un vi del Mas Pellisser.

Altres actes programats per la Festa Major d'hivern de Santa Maria de Palautordera són una obra teatral de caràcter familiar, un concert amb la Cobla Orquestra La Principal de la Bisbal, un concert amb el duet de Sant Celoni Mr & Mrs Jones i la Nit Jove de Sant Proget que s'acabarà ams DJ Marvin i el DJ Ramon amb "nit dels 80".

Per demà diumenge hi destaca la 32a edició de la Mostra de Cuina Casolana que enguany comptarà amb la participació de més d'una quarentena de cuineres i restauradors de Palau i que, per segon any, inclou el concurs de fotografia infantil i adult.