Mor el celoní Esteve Monrabà Vidal

Va ser atropellat ahir al matí a Granollers

Redacció
17 de gener del 2017
Actualitzat el 19 de gener a les 8:35h
Esteve Monrabà
Esteve Monrabà | CESC
A primera hora d'aquesta tarda ha mort a la Vall d'Hebron de Barcelona Esteve Monrabà, a conseqüència de les ferides patides ahir al matí en ser atropellat en un pas de vianants a la rotonda de davant l'Hospital de Granollers, al carrer Francesc Ribas. Esteve Monrabà, de 79 anys, era una persona molt coneguda a Sant Celoni on ha viscut sempre i on ha participat en diverses activitats del municipi, sobretot les vinculades al Centre Excursionista de Sant Celoni (CESC), entitat de la qual en va ser el president des del 1999 fins al 2013.

Tal com va publicar NacióBaixMontseny, el 26 de novembre de 2013 el CESC li va retre un homenatge a la sala Mariona de Mosqueroles i en el qual es va posar en valor el creixement de l'entitat en el període de la seva presidència passant de menys de cent socis a més de sis-cents cinquanta, posicionant-se com la segona entitat més important de la vila en quant a nombre d'associats. En aquest homenatge el nou president del Centre Excursionista de Sant Celoni, Carles Montoriol va transmetre a l'Esteve Monrabà l'acord de la Junta del seu nomenament com a President d'Honor i li va fer entrega de l'Ensenya d'Or del Centre Excursionista Sant Celoni.

De caràcter obert i familiar, professionalment era pèrit i professor mercantil i tanmateix ha gestionat un negoci familiar de sabateria. També ha participat de la política local i en les dues darreres legislatures ha format part de la candidatura de CiU encapçalada per Francesc Deulofeu. L'any 2011 va ocupar el número 14 de la llista i el 2015 el número 22.

Esteve Monrabà serà enterrat dissabte a les 10 del matí a Sant Celoni.

El Centre Excursionista de Sant Celoni ha emès un comunicat en el qual expressa la seva "profunda tristesa per la pèrdua del nostre president d'honor".
 
Arxivat a