La Selecció Catalana d'Handbol amb el segell del CH Sant Esteve

El partit jugat aquest diumenge ha vist el debut del capità del CH Sant Esteve Jordi Planas i també la presència de Jordi Deumal, actualment al FC Barcelona "B", però sorgit de la base del club santestevenc

Redacció
16 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:49h
Jordi Deumal i Jordi Planas amb la samarreta de la Selecció Catalana d'Handbol
Jordi Deumal i Jordi Planas amb la samarreta de la Selecció Catalana d'Handbol | CHSEP

El partit d’handbol solidari organitzat aquest diumenge al Palau d'Esports de Granollers per Mútua de Granollers per la seva campanya solidària Somriures que curen ha recaptat més de 7.000 euros. Aquests diners s’han aconseguit amb els donatius que es podien fer a l'entrada, i que permetien obtenir una xapa de la campanya o el buff de Mua Soldaris. Els fons recollits es destinaran a la investigació de la leucèmia infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu.

El partit ha enfrontat als primers equips del BM Granollers masculí i femení contra dues seleccions catalanes. En categoria masculina, el BM Granollers ha guanyat per 29 a 26, mentre que en categoria femenina les granollerines s’han imposat per 34 a 19. 

En clau Sant Esteve, destacar el debut de Jordi Planas oferint una bona imatge i rendiment del debutant Jordi Planas, capità del primer equip del CH Sant Esteve i màxim golejador actual de Nacional, que va tenir força participació en el joc i va aconseguir un gol, una assistència i una recuperació de pilota espectaculars. No obstant, el nivell del rival era molt superior a l'habitual.

I en aquesta línia remarcar la presència de Jordi Deumal, jugador que va fer la carrera de base a Sant Esteve, de prebenjamí a juvenil, i que en el partit d'ahir va rendir amb la seriositat i intel·ligència que el caracteritza, marcant gols i defensant fantàsticament d'avançat. Deumal continua la seva progressió al FC Barcelona "B".