CH Sant Esteve sense opcions davant el CH Sant Esteve Sesrovires (30-34)

El santestevenc Jordi Planas amb 18 gols ha estat el màxim golejador del partit i demà debutarà amb la Selecció Catalana absoluta a Granollers

14 de gener del 2017
Actualitzat a les 22:34h
El CH Sant Esteve ha lluitat fins el final però el CH Sant Esteve Sesrovires ha estat superior | Jordi Purtí
El Club Handbol Sant Esteve ho ha provat fins la botzina final però ha acabat perdent en el pavelló dels Quatre Hereus per 30-34 davant del Club Handbol Sant Esteve Sesrovires, en partit corresponent a la quinzena jornada de la primera estatal. Des del començament els visitants han anat per davant en el marcador i controlant el partit, tot i que una reacció dels locals en el darrer quart de la primera part els ha permès remuntar un desavantatge de cinc gols i empatar el partit, però els del Baix Llobregat han marxat al descans amb dos gols de diferència a favor 16 a 18. Elos del Baix Montseny, a més, s'han vist perjudicats per l'expulsió de Sergi Planas poc abans del minut set.

A la segona part els de Pau Ventura han notat les nombroses baixes que tenien avui i els ha costat entrar en joc amb pèrdues de pilotes i desencert davant la porteria rival, ja que hyan estat gairebé set minuts sense marcar,cosa que ha permès al Sant Esteve Sesrovires agafar distància en el marcador amb una diferència màxima de set gols (19-26). A partir d'aquí el partit s'ha igualat una mica per acabar amb aquest 30-34 al final.

Malgrat la derrota, el local Jordi Planas ha estat el màxim golejador del partit amb diferència aconseguint divuit gols. Al final del partit el jugador del Club Handbol Sant Esteve ha lamentat les baixes del partit però ha reconegut que el Club Handbol Sant Esteve Sesrovires és un dels millors equips de la categoria.

El jugador del Club Handbol Sant Esteve també ha expressat la seva satisfacció perquè demà debutarà amb la Selecció Catalana absoluta a Granollers on jugarà un partit solidari contra el Balonmano Granollers.