Sant Antoni de Vilamajor celebra cinc dies de Festa Major d'hivern

La festa inclou Els Tres Tombs el dimarts 17 de gener al migdia

Redacció
11 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:30h
Tres tombs Sant Antoni de Vilamajor
Tres tombs Sant Antoni de Vilamajor | Núria Jordan

Sant Antoni de Vilamajor és a punt de començar la Festa Major d'hivern que en aquesta edició tindrà cinc dies de festa des de divendres dia 13 de gener fins al dimarts 17 de gener. L'ajuntament ha fet una aposta pels espectacles i les activitats familiars. També la gent jove trobarà una interessant oferta lúdica i musical amb "l'espectacle ha de continuar", a càrrec de l'Orquestra Baix Montseny que presenta l'espectacle estrenat dissabte passat a Sant Celoni i "Sixtus Versions".

L'espai Food Trucks de Festa Major sera una altra de les cites interessants del programa.  I a Sant Antoni de Vilamajor no pot faltar-hi la celebració dels Tres Tombs, una cita ja tradicional i ben consolidada en aquest municipi del Baix Montseny que dóna un color i un ambient molt especial a la Festa Major.

A Sant Antoni de Vilamajor Els Tres Tombs se celebraran el dimarts 17 de gener amb una missa solemne, benedicció dels animals i recorregut pels carrers del municipi. Aquest dimarts també se celebrarà la Festa d'Homenatge a la vellesa, al pavelló d'esports Joan Sapé, amb espectacle a càrrec de Neus Mar. Durant el cap de setmana hi haurà atraccions infantils.

Programa complet de la Festa Major