L'Ajuntament d'Hostalric obre les portes de la fortalesa

Des del passat estiu el monument històric ha estat tancat al públic per tal d’executar les obres de millora que s’han fet

Redacció
10 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:02h
Vista del castell - fortalesa d'Hostalric
Vista del castell - fortalesa d'Hostalric | La Selva Comunica
Aquest cap de setmana, dissabte 14 i diumenge 15 de gener, serà una oportunitat per poder visitar la fortalesa d'Hostalric ja que l'ajuntament d'aquest municipi ha programat una jornada de portes obertes amb l'objectiu d'ensenyar a la ciutadania les obres  que s'hi han fet en els darrers mesos. El monument històric ha estat tancat al públic des de l'estiu en motiu de les obres de millora que s'hi han portat a terme.
 
Els treballs han consistit en l'adequació, protecció i senyalització del camí cobert i del recorregut del Portal de carros a les naus polivalents. El cost de l'obra ha estat de 250.000 euros. Aquesta és la primera fase d'un projecte global que s'anirà desenvolupant durant els propers anys. 

La fortalesa d'Hostalric, situada a dalt d'un turó, és una de les icones de la vila i està formada per un relleví, baluards, pati d'armes, galeries i camí cobert, entre d'altres. Amb les jornades de portes obertes que es faran dissabte i diumenge al matí, es restableixen les visites guiades que es fan habitualment i que havien quedat suspeses temporalment per facilitar les obres.