L'handbol del Baix Montseny triomfa al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques

Els seleccionats i seleccionades del CH Sant Esteve i CH Palautordera s'han penjat sis medalles: cinc d'or i una de plata

Redacció
08 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:11h
Seleccionat i seleccionades del CH Sant Esteve
Seleccionat i seleccionades del CH Sant Esteve | Jordi Rosell
Entre els dies 2 i 7 de gener s'ha celebrat a Catalunya el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques d'Handbol que ha tin gut com a seus diversos municipis de la comarca de la Selva i el Maresme com Blanes (6 pistes), Lloret de Mar (3 pistes), Malgrat de Mar, Calella, Mataró (3 pistes), Palafolls i Tordera. i les diverses seleccions catalanes han fet història amb sis medalles per les sis seleccions participants.

I els equips del Baix Montseny que millor treballen la base de l'handbol hi han tingut una presència important, tant del CH Sant Esteve de Palautordera com del CH Palautordera ja que han aportat jugadors i jugadores en quatre de les sis seleccions. D'aquesta manera, el CH Sant Esteve hi ha aportat cinc seleccionats i seleccionades amb Marta Vila, Ona Vila, Alisa Forné, Jose Zurita i Núria Rosell. També hi ha participat el palauenc Pau Peyra.

En la Selecció Catalana Infantil Femenina, on hi ha participat Marta Vila, ha guanyat la medalla d'or en derrotar a la final a la Comunitat Valenciana per 26 a 21; la Selecció Catalana Cadet Femenina, on hi ha participat Ona Vila com a jugadora i Núria Rosell com a cos tècnic, ha guanyat la medalla d'or en derrotar a la final a la Comunitat Valenciana per 22 a 24.

La Selecció Catalana Cadet Masculina, on hi ha participat Pau Peyra com a jugador i Jose Zurita com a fisioterapeuta, ha guanyat la medalla d'or en derrotar a la final a la Comunitat Valenciana per 35 a 27; la Selecció Catalana Juvenil Femenina, on hi ha participat Alisa Forné, ha guanyat la medalla de plata en perdre la final davant Madrid per 31 a 27.