La matinada del dia de Reis la més freda de l'hivern a Sant Celoni

Al centre del poble s'han registrat temperatures de -0,2 graus, però a Vallgorguina han arribat fins els -6,5 graus centígrads

Redacció
06 de gener del 2017
Actualitzat a les 21:26h
Temperatures fredes a Sant Celoni
Temperatures fredes a Sant Celoni | Meteo Suís
El dia de Reis de 2017 ha vingut acompanyat de la matinada més freda del que portem de l'hivern amb diferència de la resta de dies. Segons les informacions facilitades per Meteo Suís al centre del poble la temperatura mínima ha estat de menys 0,2 graus centígrads "quan no és habitual que en aquesta zona de Sant Celoni s'arribi al zero graus", corrabora Miquel Comas.

I durant el dia aquestes temperatures han costat de remuntar ja que a les deu del matí el termòmetre continuava clavat al zero graus que a la perifèria del municipi la temperatura era per sota aquest guarisme, tal com podem veure en la gràfica que adjuntem més avall i que ens facilita @jsceloni. A El Temple s'han assolit els -3,5 graus, al carrer Univers -2,8 i al carrer Major de Dalt -2,7 graus. Als municipis del Baix Montseny la fredor també s'ha deixat notar i, d'una manera especial a Vallgorguina que a la matinada ha registrat temperatures de 6,5 graus centígrads sota zero.