Presentació de regals de la campanya «Cap nen sense joguina» a Breda

A Sant Celoni es poden lliurar joguines fins el 4 de gener a dos quarts de sis de la tarda, al local de Creu Roja

Redacció
04 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:47h
Campanya Cap nen sense joguina a Breda
Campanya Cap nen sense joguina a Breda | AJB
Aquest matí s'ha presentat a la seu de Càritas Parroquial de Breda la totalitat de lots que s'entregaran durant aquestes festes de Nadal en el marc de la campanya Cap nen sense joguina. En total 34 nens i nenes d'entre 0 i 12 anys de 21 famílies seran els beneficiaris d'enguany. Cada nen rebrà un lot de joguines adaptades a la seva edat, complint les condicions de no tenir connotacions bèl·liques, sexistes, ni funcionament amb piles. Una de les novetats d'aquesta edició és que les joguines són noves, canviant el model d'altres anys en els que s'havien aprofitat productes de segona mà. Càritas Parroquial distribuirà els lots entre els infants demà durant la nit de Reis.

A la presentació hi han assistit l'alcalde de Breda, Dídac Manresa i la regidora de Benestar, Núria Marès, representant l'Ajuntament de Breda i membres de "la Caixa"; entitats col·laboradores i de Càritas Parroquial de Breda, entitat distribuïdora dels lots entre els beneficiaris. Creu Roja d'Arbúcies també ha participat activament de la campanya. Altres entitats, com la Federació de Comerç de la Selva i la Unió de Botiguers i Comerciants de Breda, que van entregar els seus lots en una tanda anterior presentada el passat 14 de desembre.

Campanya a Sant Celoni

Els seus drets en joc és el lema de campanya de la recollida de joguines que Creu Roja Joventut duu a terme des de 1992 per cobrir les necessitats de milers d'infants de famílies d'arreu de Catalunya amb dificultats econòmiques que no poden assumir l'adquisició de joguines per als seus fills i filles, i mirar d'aconseguir que cap infant es quedi sense joguines per Nadal.

Partint del valor educatiu i social de la joguina educativa, l'entitat es dirigeix a particulars, entitats i empreses perquè col·laborin a la campanya, bé sigui amb la donació de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes, amb aportacions econòmiques, o amb suport en forma d'esponsorització o recursos.

A Sant Celoni, el lloc de recollida és al local de l'entitat, a la Carretera Vella número 86 fins avui dia 4 de gener a dos quarts de sis de la tarda.
Arxivat a