Independents de la Selva acosta la política als ciutadans a través d'una nova web

La coalició està formada per deu partits entre els quals Entesa per Arbúcies, Tots per Breda i PIG de Sant Hilari Sacalm

Redacció
03 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:48h
Assemblea fundacional d'Independents de la Selva
Assemblea fundacional d'Independents de la Selva | ISelva

Els Independents de la Selva, una coalició de diferents formacions municipals a la comarca de la Selva i en la qual hi ha formacions vinculades al Baix Montseny com Tots per Breda, l'Entesa per Arbúcies i El Partit de les Guilleries de Sant Hilari Sacalm va nèixer amb una clara vocació municipalista, fonamentat la seva acció política unint projectes d'àmbit local, posant als municipis en el centre d'actuació i coordinant-los d'una forma estructurada, cohesionada i amb projecció comarcal. Després de gianyar visibilitat tant al Consell Comarcal com a la Diputació de Girona, després de les darreres eleccions municipals, ara volen tenir més projecció i presència a les xarxes socials i, amb aquest ànim acaben de posar en marxa una pàgina web que ha de fer la funció d'acostar la seva acció política als ciutadans.

A través d'aquesta nova eina,el partit es troben enllaços a les diferents formacions amb les que compta Independents de la Selva a la comarca, un total de deu. La plana s'estructura en quatre grans apartats on s'informa sobre els compromisos del grup o declaració de principis, s'ofereix informació de les seves accions polítiques, es presenta les formacions i es detalla a cadascun dels membres que tenen càrrec polític dins dels independents.

D'aquesta manera, el web agrupa tota la informació essencial sobre els Independents de la Selva, i les seves respectives formacions i components. Alhora, també es donen a conèixer les accions supramunicipals que impulsa el grup a la Diputació i al Consell Comarcal, així com les accions locals que les diferents formacions desenvolupen als seus respectius termes municipals. Els municipis on Independents de la Selva té representació a més de les vinculades al Baix Montseny són Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva, Sils, Vilobí d'Onyar, Riudarenes, Santa Coloma de Farners i Tossa de Mar.

El president i fundador de la formació, Pere Garriga, alcalde d'Arbúcies, ha explicat que l'objectiu de la posada en marxa de la plataforma i les xarxes socials que l'acompanyen és el de captar un públic més jove i avesat a utilitzar les noves tecnologies. Garriga ha afegit que la plana web ha de ser un espai d'informació i de promoció d'Independents.

 
Arxivat a