any 2017

Un vallgorguinenc al darrera del Piromusical de Cap d'Any de Barcelona

Marçal Cruz i el seu soci tenen una àmplia experiència en aquest tipus de muntatges i ja van intervenir en el darrer piromusical de la Mercè

per Redacció , 1 de gener de 2017 a les 15:42 |
La festa de Cap d'Any de l'avinguda Maria Cristina de Barcelona | Ajuntament de Barcelona
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Barcelona ha toRnat a confiar en la mà del vallgorguinenc Marçal Cruz i els seus socis de l'empresa Oído, Jordi i Jaume Bonet pel muntatge del Piromusical que ha rebut l'any 2017. Els responsables del muntatge ja tenen una llarga trajectòria en aquests tipus d'esdeveniments i des de fa uns quants anys la seva experiència es nota en el disseny del Piromusical de les festes de la Mercè de la capital catalana.

Aquest cap d'any barceloní l'espectacle ha tingut les persones com el centre de la festa. Durant trenta minuts s'han aplegat diversos elements amb uns focs d'artifici espectaculars que han emplenat, per quart any consecutiu, de llum i colors el cel nocturn a l'Avinguda de la Reina Maria Cristina que donà pas a les campanades de benvinguda a aquest any que tot just té unes hores de vida. S'han utilitzat deu tones de pòlvora.


 

 

Participació