Festcarrer posa en marxa una campanya a Verkami per finançar la segona edició

La celebració està programada per al proper mes de maig a Santa Maria de Palautordera

Redacció
28 de desembre del 2016
Actualitzat el 29 de desembre a les 15:22h
Entitats participants en l'edició 2016 del Festcarrer
Entitats participants en l'edició 2016 del Festcarrer | NBM
Per al proper mes de maig de 2017 s'ha programat la segona edició del Festcarrer que impulsa una comissió de cultura popular assembleària i autogestionada del Baix Montseny, motiu pel qual han posat en marxa una campanya a Verkami "per poder seguir autogestionant el festival. I el carrer. Sempre el carrer com a focus, i la voluntat de no deixar que ens el prenguin." Els seus organitzadors expliquen que el d'enguany arriba amb molta força i avancen que també hi haurà el sopar de glossa i programaran artistes que sorprendran.

En la presentació del seu projecte expliquen que "A Palau hi ha massa places buides, carrers poc desgastats i una sensació de pèrdua de poder i de possessió sobre allò que és de tots. D'aquí va néixer fa un any aquest projecte, un més dels que caminen a Palau. Per dedicar un cap de setmana de primavera al carrer, per omplir-lo de cultura, per fer-ne un punt de trobada i empoderar-nos d'ell".

Consideren també que la primera edició va ser un èxit amb la participació dels Trabucaires de Cardedeu, el col·lectiu gastronòmic Escudella Molotov, la colla bastonera Quico Sabaté, pintxo del Furni, la música brasilera de Maio de Sal, ruta d'història pels carrers de Palau, Cabaret al carrer, l'actuació del grup Les Cireretes, els concerts de Fantacels, UHF Stero i PD Gamba i el documental "A tu què et sembla?" sobre el cas Ester Quintana.

D'altra banda, els organitzadors han elaborat un vídeo anunciant la campanya de Verkami amb cares conegudes del Baix Montseny com Eloi Vila, Joan Colomo, Cesc Cruzate, Charo Mallo, Eduard Claver, Dani Corpas, Jordi Campdepadrós i Marc Cuadras, entre d'altres.