L'augment de preu via internet de les entrades del Sot de Les Granotes no ha afectat a cap usuari

La UFEC ho ha confirmat aquest matí a l'Ajuntament de Sant Celoni | El PSC de Sant Celoni i la batllòria havia denunciat que els preus eren superiors als preus públics aprovats

Redacció
22 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:47h
Piscina del Sot de les Granotes
Piscina del Sot de les Granotes | NBM
L'Ajuntament de Sant Celoni ha comunicat aquest matí que la UEsport Sant Celoni - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha confirmat que el canvi del preu de l'entrada puntual per a l'utilització de les intal·lacions del complex esportiu Sot de Les Granotes de Sant Celoni no va afectar a cap usuari.

Aquesta és la resposta que han donat els gestors de la instal·lació després que l'Ajuntament els demanés informació arran d'una instància del grup municipal socialista en detectar que el preu que es pagava per l'entrada si es comprava online era més car que no pas els preus públics aprovats per l'Ajuntament i que consideren que és una irregularitat, tal com informàvem ahir a BaixMontseny.info.

El govern municipal, a banda de demanar informació també va exigir desactivar l'opció de la plataforma Gympassa, empresa que donava el servei a l'UFEC. Ara per ara, no es pot comprar una entrada via internet.






 
Arxivat a