El PSC de Sant Celoni troba irregularitats en els preus «online» del Sot de les Granotes

Els socialistes denuncien que el cost per una entrada puntual al complex esportiu supera els preus públics aprovats i reclamen que es tornin els diners als afectats | L'equip de govern ha ordenat desactivar l'opció i ha demanat explicacions per escrit a la UFEC | Les entrades puntuals es podien comprar a través de la plataforma Gympass

Redacció
21 de desembre del 2016
Actualitzat el 22 de desembre a les 9:36h
Façana del complex esportiu Sot de Les Granotes
Façana del complex esportiu Sot de Les Granotes | NBM
Comprar una entrada puntual via internet per poder utilitzar les instal·lacions del complex esportiu Sot de les Granotes de Sant Celoni a través de la plataforma Gympass ara per ara no és possible, tal com es podia fer fins fa pocs dies. El motiu és que l'Ajuntament de Sant Celoni ha ordenat a la UEsports Sant Celoni - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), gestors de la instal·lació i per a qui donava el servei Gympass, que aquesta opció deixi d'estar activa, almenys fins que la UFEC no aclareixi per escrit perquè a través del web l'entrada era més cara que no pas els preus públics aprovats per l'Ajuntament de Sant Celoni. Gympass és una plataforma especialitzada en vendre serveis online a gimnasos de tot l'Estat.

Aquesta ha estat la reacció del consistori després que la setmana passada el Grup Municipal Socialista de Sant Celoni i La Batllòria entrés una instància demanant explicacions pel que el PSC considera una irregularitat en les tarifes que s'estaven pagant per la modalitat de l'entrada puntual. El preu públic aprovat és de 7,90 euros els adults. Pel que explica Eduard Vallhonesta, el portaveu del grup municipal socialista, "anteriorment el preu online tenia una bonificació i costava 5,90 euros. Actualment s'estava cobrant per sobre del preu públic aprovat i, per tant, és una il·legalitat".

En aquesta mateixa instància diuen que s'han de revisar els preus de totes les quotes via internet que es cobren actualment i retornar els diners cobrats de més. Des del PSC manifesten que no saben quants afectats hi poden haver i que esperen que des del govern municipal els puguin donar resposta a aquesta dada.

Fonts municipals de l'Ajuntament de Sant Celoni han dit a BaixMontseny.info que no tenien coneixement fins ara que s'estigués portant a terme aquesta pràctica, motiu pel qual s'han demanat les explicacions pertinents i per escrit als gestors de la instal·lació.

 



 
Arxivat a