El Club Handbol Palautordera Salicru surt derrotat d'Esplugues (26-24)

A un partit per acabar la primera volta l'equip palauenc ocupa la novena posició amb dotze punts

21 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:50h
El CH Palautordera Salicru tanca el 2016 amb una derrota a Esplugues
El CH Palautordera Salicru tanca el 2016 amb una derrota a Esplugues | Jordi Purtí
El Club Handbol Palautordera Salicru no ha pogut tancar l'any 2016 amb una victòria ja que aquest dimarts a la nit ha perdut a la pista de l'Handbol Esplugues per 26 a 24. El partit va estar molt igualat però amb dos periodes ben diferenciats.

A la primera part els palauencs van tenir controlat el partit i manant en el marcador per marxar al descans amb un avantatge de dos gols 11-13. A l'inici de la segona part l'Handbol Esplugues va estar més encertat i amb només dos minuts va aconseguir posar-se per davant en el marcador 14 a 13 i arribar en els minuts decisius amb un avantatge de quatre gols 25-21 i quatre minuts per jugar.

L'estirada final dels de Marc Lurbe no va ser suficient per evitar la derrota i acabar amb aquest 26-24 que suposa la vuitena derrota del Club Handbol Palautordera Salicru. A només un partit per tancar la primera volta, que el Palau jugarà el 15 de gener a la pista de l'Handbol Sant Quirze, ocupa la novena posició de la classificació amb dotze punts.