L'Horitzó Teatre de Sant Esteve torna amb «Els Pastorets» pel centenari d’en Folch i Torres

L'adaptació d'Els Pastorets, interpretada per L'Horitzó Teatre, és una obra tradicional i consolidada per les festes nadalenques

Redacció
20 de desembre del 2016
Actualitzat el 21 de desembre a les 19:25h
Els Pastorets interpretats per L'Horitzó Teatre
Els Pastorets interpretats per L'Horitzó Teatre | L'HT
El grup de teatre amateur L'Horitzó Teatre, de Sant Esteve de Palautordera, ha programat com cada any dues interpretacions d'Els Pastorets, a partir d'una adaptació de Josep Maria Folch i Torres. L'obra es realitzarà en dues sessions, previstes pel 26 de desembre (Sant Esteve) i l'1 de gener de 2017, a les 6 de la tarda al Teatre Municipal Pare Casals. Les entrades ja són a la venda al Punt d'Informació de Sant Esteve de Palautordera (93 848 20 08), i també estaran a disposició una hora abans de cada espectacle. El preu de l'entrada és de 10 euros.

L'adaptació d'Els Pastorets, interpretada per L'Horitzó Teatre, és una obra tradicional i consolidada per les festes nadalenques que combina diàleg, decorats, música i efectes especials. El grup ha volgut interpretar novament l'obra de l'escriptor català en el marc del centenari de la primera estrena d'Els Pastorets, l'any 1916.