El Col·lectiu 08470 de Sant Celoni recapta 24.171 euros «La Marató» de TV3

El pes dels galls va posar la cloenda a la quarentena d'activitats organitzades a Sant Celoni

Redacció
19 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:22h
Moment del pesatge d'un dels galls
Moment del pesatge d'un dels galls | Albert Miró
Un any més Sant Celoni ha dit ben alt que és un municipi solidari quan es tracta de col·laborar per La Marató de TV3. La quarentena d'activitats coordinades al voltant del Col·lectiu 08470, a falta d'acabar de tancar petits ajustaments han recaptat 24.171 euros que es donaran per a la investigació de l'ictus i les lesions medul·lars. Entre les activitats programades a Sant Celoni hi havia molta varietat però com cada any hi destaca haver d'endevinar el pes de dos galls que enguany eren en Patacot i en Fandango.

En aquesta prova hi ha hagut 348 apostes pels dos galls. En Patacot en el moment de ser pesat va deixar la balança en 4,290 quilos, la guanyadora ha estat Pepita Bellvehí i en Fandango ha pesat 4,195 quilos i l'la guanyat Manoli Garcia.

A banda, cal remarcar la nova gesta de la Colla de Geganters de Sant Celoni que, en una acció conjunta amb l'Institut Guttmann, més de seixanta geganters van recòrrer per La Marató de TV3 els 45 quilòmetres de Badalona a Sant Celoni a peu en un temps d'onze hores.
 

Aires d'Europa al Teatre Municipal Ateneu Foto: Albert Miró

 

Vallgorguina amb La Marató de TV3 Foto: NBM