Campanya «Cap nen sense joguina» a Breda

Trenta-quatre nens i nenes d'entre 0 i 12 anys del municipi seran els beneficiats de la campanya, rebent lots de joguines adients a l'edat de cada nen.

Redacció
15 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:36h
Campanya Cap nen sense joguina a Breda
Campanya Cap nen sense joguina a Breda | AJB
Aquest dimecres s'ha fet al Centre Cívic de Breda l'entrega a Càritas Parroquial els lots de joguines de la campanya solidària "Cap nen sense joguina". Aquesta iniciativa solidària està impulsada per la Federació de Comerç de la Selva i la Unió de Botiguers i Comerciants de Breda, amb la col·laboració de l'Obra Social La Caixa. A l'acte hi han estat presents membres de la Federació de Comerç de La Selva, organitzadora de la campanya; representats de la Unió de Botiguers i Comerciants de Breda i de La Caixa, entitats col·laboradores; Càritas Parroquial, distribuïdora de les joguines als beneficiaris de la campanya i l'alcalde de Breda, Dídac Manresa, representant a l'Ajuntament del municipi. Trenta-quatre nens i nenes d'entre 0 i 12 anys del municipi seran els beneficiats de la campanya, rebent lots de joguines adients a l'edat de cada nen.

La campanya a Breda ha recaptat 575 euros entre la donació de l'Obra Social La Caixa i l'aportació dels restaurants de Breda participants al Gastrosolidari que va tenir lloc durant la Fira de l'Olla els passats 8 i 9 d'octubre. Els restaurants Can Mariano, Fonda Santa Anna, El Romaní de Breda i Els Tres Pins van aportar una quota solidària d'un euro de cadascun dels menús que van servir durant la fira. La Unió de Botiguers i Comerciants de Breda va utilitzar aquesta quantitat per confeccionar els lots de joguines, la compra dels quals es va realitzar entre diversos comerços associats a la UBIC. Càritas Parroquial del municipi és l'entitat que s’encarregarà de distribuir els lots entre els infants i de fer-los arribar als seus destinataris la nit del 5 de gener.