«Som del Sí» es mobilitza a Sant Celoni en defensa de Carme Forcadell

També es concentrarà dvendres davant les portes del TSJC acompanyant la presidenta del Parlament on ha estat citada a declarar per un suposat delicte de desobediència al Tribunal Constitucional”.

Redacció
12 de desembre del 2016
Actualitzat el 15 de desembre a les 21:45h
Sant Celoni es concentrarà en defensa de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell
Sant Celoni es concentrarà en defensa de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell | Jordi Purtí
El proper divendres 16 de desembre la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, és citada a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per permetre la votació de les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent. Per aquest motiu la plataforma unitària de Som del Sí, formada per les entitats ANC, Òmnium Cultural i Súmate, i la CUP, ERC i PDECAT de Sant Celoni, convoca a una mobilització en defensa de la presidenta del Parlament de Catalunya que tindrà lloc el dijous 15 de desembre a Sant Celoni, a tres quarts de vuit del vespre a la plaça de la Vila, davant l'Ajuntament, on s llegirà un manifest. Són moments, diuen, de defensa de les institucions catalanes i de la democràcia, i ara més que mai, "hem d'estar forts i units. Recordem i cridem ben alt, que votar no és delicte, votar és la solució", es remarca des de la plataforma.
 

Les mobilitzacions i mostres de suport seguiran divendres, 16 de desembre a les nou del matí ja que s'acompanyarà la presidenta del Parlament a les portes del TSJC, situat al passeig de Lluís Companys 12-14 de Barcelona i que s'espera que sigui una concentració multitudinària ja que altres grups sobiranistes del Baix Montseny com la Taula per la Independència de Palautordera també han expressat la seva voluntat de participar d'aquest suport a Carme Forcadell. El grup de Sant Celoni es desplaçarà a Barcelona amb el tren que surt a les 7:21 h.
"Ella va ser escollida democràticament per a representar el poble de Catalunya i estarem al seu costat especialment quan sigui cridada a declarar davant tribunals per un suposat delicte de desobediència al Tribunal Constitucional", es diu en la convocatòriaria.

 
 


 
Arxivat a