El CH Sant Esteve es fa fort a casa i tomba La Salle Bonanova per 32-28

Una victòria que dona dos punts i fiabilitats als santestevencs en el pavelló dels Quatre Hereus

10 de desembre del 2016
Actualitzat el 11 de desembre a les 0:05h
Victòria important del CH Sant Esteve davant La Salle Bonanova
Victòria important del CH Sant Esteve davant La Salle Bonanova | Jordi Purtí
Cinquena del Club Handbol Sant Esteve, aqudesta vegada contra La Salle Bonanova per 28 a 32 en partit corresponent a la gtretzena jornada del grup D de la Primera Divisió estatal. L'encontre ha estat molt igualat i ha mantingut l'emoció fins al final. A la mitja part els del baixd Montseny ja dominaven per 16 a 15.

A l'inici de la segona part el CH Sant Esteve ha volgut fer valer el factor pista apretant més en defensa i incomodant el joc dels barcelonins, cosa que ha provocat força pèrdues de pilota dels jugadors de La Salle Bonanova i encerts en els contraatacs per pert dels santestevencs i ha permès un màxim avantatge de sis gols (24-18) en el minut onze de la segona part, que els de casa han sabut gestionar fent inútil l'intent de remuntada de La Salle Bonanova per tancar el partit amb aquest 32-28 que dona dos punts més al Club Handbol Sant Esteve.

En aquest sentit, Pau Ventura, entrenador del CH Sant Esteve ha destacat la importància de seguir sumant i d'haver aconsenguit una victòria que els ajuda a guanyar fiabilitat al pavelló dels Quatre Hereus. Un partit més, Jordi Planas màxim golejador del CH Sant Esteve amb onze gols i Lluc Bosch amb sis, els mateixos que ha fet Carlos Maria Buxeres per part de La Salle Bonanova.