La Taula per la Independència de Palau donarà suport a Carme Forcadell davant el TSJC

El divendres 16 de desembre la presidenta del Parlament de Catalunya és citada a declarar per permetre la votació de les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent

Redacció
09 de desembre del 2016
Actualitzat el 15 de desembre a les 21:45h
Carme Forcadell en un acte a Hostalric
Carme Forcadell en un acte a Hostalric | Jordi Purtí
El proper 16 de desembre Carme Forcadell ha estat citada a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Per aquest motiu, l'ANC Palautordera i la Taula per la Independència de Palautordera (CUP, ERC, PDECat i ANC) convoquen la ciutadania per a donar-li suport amb un missatge clar. Rercorden que va ser escollida democràticament per a representar el poble de Catalunya i estaran al seu costat el dia que declararà davant la jutge del TSJC per permetre la votació de les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent i que haurà de determinar si Forcadell va desobeir el Tribunal Constitucional permetent la votació.
 
En aquest sentit, el dia divendres 16 de desembre els palauencs i palauenques que formen part d'aquestes organitzacions tenen intenció d'unir-se a milers de ciutadans per defensar al Parlament i a la seva presidenta, Carme Forcadell. "És moment d'unitat i de fermesa", remarquen.
 
L'ANC Palautordera i la Taula per la Independència de Palautordera han organitzat un autocar per anar el dia 16 a les 9 del matí a donar suport a la Carme Forcadell i al Parlament català, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), al Passeig de Sant Joan. Els tiquets es lliuraran al Punt d'Informació de Sant Esteve. L'autocar sortirà a les set del matí de davant del pàrquing de la policia local de Palau, i desprès passaran a recollir companys de Llinars del Vallès. També és possible que s'hi afegeixin veïns de Sant Celoni.