Es detecta carn per animals amb claus i pinso amb vidres a Santa Maria de Palautordera

L'Ajuntament i el Grup de Suport a Protectores demanen especial atenció i denunciar els fets a la policia per lluitar contra el maltractament animal

Redacció
06 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:44h
Un tros de carn amb claus detectat a Santa Maria de Palautordera
Un tros de carn amb claus detectat a Santa Maria de Palautordera | NBM

A Santa Maria de Palautordera s'han detectat trossos de carn amb claus al final del carrer de la Creu i pinso amb vidres a l'alçada de Can Rahull. Per aquest motiu des de l'Ajuntament es demana a la ciutadania que ajudi a lluitar contra el maltractament animal. En cas de detectar alguna d'aquestes trampes pot avisar la policia local 938479630 o bé al 112.

En aquest sentit, Carme Vázquez, una de les responsables de l'Associació Grup de Suport a Protectores, que té l'objectiu d'auxiliar a animals en risc, actuar contra el maltractament, col·laborar amb protectores del Baix Montseny i promoure iniciatives municipals relacionades amb el tema, ha explicat que no es tracta de fets aïllats a Santa Maria de Palautordera ja que situacions com aquesta darrerament estant passat a moltes poblacions i que tots aquests fets cal denunciar-los i donar-los a conèixer perquè "si lluitem junts, lluitem millor".

Aquesta organització sense ànim de lucre es dedica al control de colònies felines i a l'assistència veterinària d'animals que ho precisin, promovent les adopcions i denúncies al maltractament, a més d'afavorir la consciència respectuosa i harmoniosa entre persones i animals. Funcionen sense ubicació física, mitjançant el contacte per xarxes socials, la solidaritat de les cases d'acolliment i voluntaris.
 

Una tolva de pinso per a gats amb vidres barrejats Foto: NBM