El CH Sant Esteve ho ha tingut a l'abast però cau a Sant Cugat (23-22)

Un partit molt igualat amb alternatives en el marcador que al final han decidit els detalls

04 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:39h
L'entrenador Pau Ventura dóna instruccions als seus jugadors del CH Sant Esteve
L'entrenador Pau Ventura dóna instruccions als seus jugadors del CH Sant Esteve | Jordi Purtí
El Club Handbol Sant Esteve ho ha tingut a tocar però finalment ha caigut aquest migdia d'un gol 23-22 a la pista de l'Handbol Sant Cugat en la dotzena jornada del Grup D de la Primera Divisió Estatal. El partit tal com es preveia ha estat molt igualat amb lleugers avantatges en el marcador dels locals amb una renda màxima de quatre gols (8-4), però els de Pau Ventura han reaccionat per arribar el descans amb empat a 11 onze gols i tot per decidir a la represa.

Els del Baix Montseny han sortit una mica més entonats i han aconseguit un avantatge de tres gols en menys de tres minuts, però els de David López "Lúpus" -exentrenador del CH Sant Esteve- han anat minvant la renda que tenien en contra per tornar a igualar el partit 16-16 i divuit minuts per acabar el partit.

Els del Vallès Occidental han estat més encertats en els moments puntuals amb 20-19 el CH Sant Esteve ha fallat dos penals que el podrien haver posat per davant en el marcador i al final han perdut per la mínima 23-22. El de Sant Esteve són novens a la classificació amb nou punts i dissabte reben a cada, a les sis de la tarda, La Salle Bonanova, penúltim de la classificació però que ja va ser capaç de guanyar a la pista de CH Palautordera, cosa que demostra que en aquesta lliga noi hi ha contrincant fàcil.