El CH Palautordera guanya La Salle Montcada a domicili (26-29)

Els del Baix Montseny han dominat bona part de l'encontre i s'han refet quan els lasal·lians començaven a dominar el marcador

04 de desembre del 2016
Actualitzat a les 8:24h
Dos punts més pel CH Palautordera Salicru
Dos punts més pel CH Palautordera Salicru | Jordi Purtí
Nova victòria del CH Palautordera Salicru a domicili, aquesta vegada a la pista del Club Handbol La Salle Montcada per 26-29, en un partit de la dotzena jornada del Grup D de la Primera Estatal en el que els palauencs han tingut des d'un bon començament ben encarat, tot i passar dificultats en algunes fases del joc. Els primers vint minuts els avantatges en el marcador han estat sempre de la banda dels de Marc Lurbe, a diferències que oscil·laven entre els dos i tres gols per anar-se'n a la mitja part amb una mínima diferència a favor de 15-16.

A l'inici de la segona part els lasal·lians han sortit disposats a demostrar la seva superioritat i ha estat quan els del Baix Montseny han passat més dificultats dominant el partit en fins el primer quart d'hora per 22-19 i quinze minuts per endavant. Tot i així, el CH Palautordera Salicru s'ha refet i poc a poc ha reduït les diferències igualant l'encontre en el minut a falta de deu minuts 22-22 i 24-24 i a partir d'aquest moments un bon treball defensiu i les estocades de cara a la porteria rival amb el central Xavi Sala amb dos gols i Marc Morales amb tres han acabat de rematar el partit que dóna dos punts més al CH Palautordera Salicru i ja suma cinc victòries i set derrotes.

Marc Morales amb 9 gols -ja n'ha fet 61 en els dotze partits jugats- va tornar a ser el màxim golejador del seu equip i també del partit i també destacar els 7 gols d'Albert Sallés i els 6 de Xavier Sala.