Rebrot Teatre de Sant Celoni torna a sorprendre amb el musical de Mary Poppins

Aquest ha estat el musical més gran que ha arribat mai a gestionar tot l'equip, tant per el nombre de persones, nivell de cant i coreogràfic, escenografia i efectes especials.

Redacció
03 de desembre del 2016
Actualitzat el 04 de desembre a les 8:25h
Els escura xemenèies
Els escura xemenèies | Òscar Aldama López (OAL)

El grup Rebrot Teatre ha representat durant dos caps de setmana el musical de Mary Poppins conjuntament amb l'Escola de Dansa Esther Cortés al Teatre Ateneu de Sant Celoni. Més de 60 actors, actrius i ballarines; un equip format per més de 20 persones; col·laboració de Accialt Flying Effects (empresa del sistema de vol); i l'Ajuntament de Sant Celoni; van deixar a tot el públic exultant una vegada més després de fer cinc representacions.

Aquest ha estat el musical més gran que ha arribat mai a gestionar tot l'equip, tant per el nombre de persones, nivell de cant i coreogràfic, escenografia i efectes especials. Un equip que any rere any ha anat agafant més experiència, nivell i reconeixement més enllà de Sant Celoni. Actors i actrius que han forjat la seva carrera teatral des del Rebrot, han fet del Rebrot una insígnia del teatre i cultura a Sant Celoni.

Rebrot es va iniciar a en el món dels musicals començant per The Full Monty, seguit d'altres com, La Meva Ismènia, La increïble història de Peter Pan i aquest passat novembre Mary Poppins. Així mateix, ha anat fent gaudir al públic amb obres de text com el clàssic de Els Pastorets, La Ventafocs, Primera Plana, Homes! o Noies de Calendari, entre d'altres. No hi ha dubte que al grup amateur Rebrot Teatre fundat l'any 1980 encara li queda una llarga trajectòria, per fer que, tant els més petits com els més grans, passin una bona estona en família anant al teatre.

 

Els escura xemenèies Foto: Òscar Aldama López (OAL)
 

Gent al parc amb Mary Poppins i Bert Foto: Òscar Aldama López (OAL)


 

Arxivat a