Mor el conductor d'un cotxe en xocar amb un camió a la C-35, a Sant Celoni

L'home que conduïa el vehicle pesant ha resultat ferit greu

Redacció
01 de desembre del 2016
Actualitzat el 04 de desembre a les 16:53h

El Servei Català de Trànsit informa que s'ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 63,5 de la C-35 a Sant Celoni. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 16.05 hores. 

Per causes que s’estan investigant, un turisme i un camió han col·lidit frontalment i com a conseqüència de la topada ha mort el conductor i únic ocupant del cotxe, D. L. G, de 30 anys i veí de les Franqueses del Vallès. Segons el SEM, el xofer del vehicle pesant ha resultat ferit greu i ha estat evacuat a l’hospital de Sant Pau. 

Arran del sinistre s'han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter medicalitzat i dues unitats del SEM. Quant a l'afectació viària, la incidència ha provocat restriccions de trànsit i retencions de 2 km en ambdós sentits fins a dos quarts de set de la tarda. 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268. 

Arxivat a