Quatre ferits, tres de bala a Llinars del Vallès

Els ferits han estat traslladats a l'Hospital de Sant Celoni i evaquats a un centre de Barcelona | Els mossos confirmen que hi ha dos detinguts

Redacció
29 de novembre del 2016
Actualitzat el 30 de novembre a les 9:20h
Ambulància per traslladar els ferits a un hospital de Barcelona
Ambulància per traslladar els ferits a un hospital de Barcelona | Jordi Purtí
Quatre persones d'ètnia gitana han resultat ferides, tres de les quals a conseqüència dels trets que han rebut en un enfrontament entre persones de la mateixa ètnia. El quart ferit probablement ha resultat ferit per arma blanca, encara per determinar, segons els mossos d'esquadra. Els fets han passat cap a la una del migdia al carrer Artesania de Llinars del Vallès. Els ferits han estat traslladats per ambulàncies del SEM a l'Hospital de Sant Celoni on després del primer reconeixement els han derivat a un centre hospitalari de Barcelona. No es tem per la vida de cap dels ferits. Al lloc dels fets s'hi han personat lla policia local de Llinars amb el suport de la policia local de Sant Antoni de Vilamajor i els mossos d'esquadra.

Les mateixes fonts han confirmat a NacioBaixMontseny que hi ha dues persones detingudes i la investigació segueix oberta per intentar esbrinar les causes de l'incident. L'Àrea d'Investigació Criminal de la regió Metropolitana Nord s'ha fet càrrec del cas. Se sap que els trets que s'han disparat han sortit tots de la mateixa arma i, per tant, es descarta que hi hagut un tiroteig entre les persones implicades en l'incident.

Des de l'arribada dels ferits a l'Hospital de Sant Celoni i fins que no han estat traslladats a un altre centre hospitalari, els mossos d'esquadra i la policia local de Sant Celoni han establert un cordó de seguretat cosa que ha sorprés els usuaris del centre celoní que a primera hora d'aquesta tarda tenien visita o hi anaven a fer alguna gestió.