Hostalric viu un gran Campionat de Catalunya de Múixing Terra

Els guanyadors competiran al Campionat d'Espanya de Múixing.

Redacció
27 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:22h
Un dels participants al Campionat de Catalunya de Múixing Terra a Hostalric
Un dels participants al Campionat de Catalunya de Múixing Terra a Hostalric | Jordi Massaguer
Hostalric ha viscut un gran Campionat de Catalunya de Múixing Terra. El campionat s'ha fet aquest cap de setmana amb més d'un centenar de participants i ha decidit els campions i campiones de Catalunya en múixing i canicross de la present temporada 2016-17 i ha estat de molt alt nivell ja que hi han participat múixers catalans amb perspectiva internacional. La prova ha estat puntuable per a la 23a Lliga Catalana de múixing i per a la 11a Lliga Catalana de Canicross. Els guanyadors a Hostalric competiran al Campionat d'Espanya de Múixing.

El lliurament de premis s'ha fet aquest migdia al pavelló esportiu municipal en presència de l'alcalde d'Hostalric, Josep Frias i del regidor d'Esports, Jordi Massaguer. L'alcalde '’Hostalric ha destacat que "estic molt agraït a la Federació Catalana d'Esports d'Hivern que s'hagi fixat en Hostalric per al desenvolupament d'aquest campionat. Han estat dos dies de proves molt dures ja que la pluja ha deixat fang i aquest element no és habitual en aquest tipus de competicions, però al capdavall ha representat una experiència diferent".També ha destacat la feina feta per la Policia Local, l'ADF i Protecció Civil ja que han treballat de valent per al bon desenvolupament de la prova. "Ha quedat demostrat que som un poble petit però molt capaç d'organitzar esdeveniments com aquest".

Els hostalriquencs, David Pararol i Natàlia Camps han quedat campions en les categories que han disputat. Els participants a la cursa han utilitzat trineus, patinets o BTT, tirats per un, dos, tres, quatre o més gossos. La cursa del Campionat de Catalunya de Múixing terra ha estat organitzada per Club Canicross Gos Esport Catalunya, delegat de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern i ha comptat amb la col·laboració de Gos Net Sport Hostalric, Arion i l'Ajuntament d’Hostalric.