Vallgorguina consolida la Fira del Bosc i la Pagesia

L'amenaça de mal temps no ha ayurat els visitants que han omplert els carrers d'aquest poble del Baix Montseny

Redacció
27 de novembre del 2016
Actualitzat el 28 de novembre a les 8:43h
Cercavila de gegants a la Fira del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina
Cercavila de gegants a la Fira del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina | Jordi Purtí
Ni la pluja de primera hora del matí, ni els núvols que s'han alternat amb les clarianes han aturat els visitants de la Fira del Bosc i la Pagesia que des d'ahir i fins aquest vespre se celebra a Vallgorguina, ubicada dintre del centre del municipi, sobretot la Carretera Nova i convertida en un gran aparador molt diversificat que permet acostar-se a la vida a i a lo'entorn natural.

Un munt de parades de productes naturals com embotits, formatges, mel i altres artesans i demostracions d'oficis com el de fuster, forjador i llenyataire que avui han compartit espai amb un taller de circ, cercavila de gegants, malavars, el trobador de Rovellons i el concurs de troncs que explicita l'essència d'aquesta fira a Vallgorguina. De fet, tal com s'explica des de l'Ajuntament el seu objectiu és apropar-se al món del bosc, la natura i la pagesia, promovent el respecte envers aquest i valorant la importància que té.

I per perpetuar aquesta idea s'ha aprofitat la fira d'enguany per obrir i inaugurar el Museu del Bosc i la Pagesia ahir dissabte 26 de novembre a la tarda amb la presència de Meritxell Borràs, consellera de Governació de la Generalitat de Catalunya, acompanya de Joan Mora, alcalde Vallgorguina. Borràs va destacar la feina feta per les entitats i associacions i la col·laboració entre administracions.
 

La consellera Meritxell Borràs i l'alcalde de Vallgorguina inauguren el Museu del Bosc i la Pagesia Foto: NBM

 

Martí Boada amb l'alcalde de Vallgorguina al Museu del Bosc i la Pagesia Foto: NBM

 

Fira del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina 2016 Foto: NBM




 
Arxivat a