Al CH Palautordera se li escapa el partit en el darrer suspir (24-25)

Els del Baix Montseny planten cara fins al final davant l'Handbol Sant Esteve Sesrovires, un dels millors equips del grup català de la primera estatal

27 de novembre del 2016
Actualitzat a les 7:34h
El CH Palautordera Salicru ha merescut més davant l'Handbol Sant Esteve Sesrovires | Jordi Purtí
El Club Handbol Palautordera Salicru segurament ha merescut alguna cosa més que no pas la derrota (24-25) en el partit jugat aquest dissabte en el pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera, en un final de cara i creu que s'ha decantat perl costat del Sant Esteve Sesrovires.

Els palauencs tenien al davant un equip experimentat classificat en quarta posició tocant els talons als tres equips que segurament domiran el grup D de la Primera Estatal. Tot i així, els de Marc Lurbe no van perdre la cara del partit i es va saber sobreposar ràpid dels desavantatges que van tenir després del primer quart d'hora i acabar la primera part dominant per 14-12.

A la segona part l'Handbol Sant Esteve Sesrovires va col·locar-se 18-21 i semblava que podria trencar el partit, però altra vegada el CH Palautordera Salicru va refer-se per posar-se per davant en el marcador 23-22 i sis minuts d'infartper endavant que malgrat les opcions que van tenir els del Baix Montseny es va tancar amb aquest amarg 24-25.