El CH Sant Esteve derrota el Joventut Mataró i escala posicions a la classificació

Els santestevencs fan una passa més per consolidar-se a la Primera Estatal

26 de novembre del 2016
Actualitzat a les 22:33h
El Club Handbol Sant Esteve fa un pas més per consolidar-se a la Primera Estatal | Jordi Purtí
Partit molt seriós el que ha fet aquesta tarda el Club Handbol Sant Esteve que a base de creure-s'ho ha sumat dos nou punts davant el Joventut Handbol Mataró a qui ha derrotat per un clar 34-27 en partit corresponent a l'onzena jornada de la Primera Divisió estatal. El primers vint minuts el partit ha estat molt igualat amb alternatives en el marcador però en el darrer terç de la primera part els santestevencs han aconseguit agafar avantatge en el marcador per marxar al descans amb un 17 a 12 favorable a l'equip local que permetia jugar la segona part amb més tranquil·litat.

Tot i així, els del Maresme a l'inici de la segona part han reduït una mica la diferència, cosa que ha obligat a Pau Ventura, entrenador del Club Handbol Sant Esteve a demanar un temps mort per redreçar el partit i ha sortit bé. El locals han tornat a distanciar-se en el marcador sense deixar cap opció al Joventut Handbol Mataró.

I un dels jugadors destacats del partit d'avui ha estat Albert Vulart, porter del Club Handbol Sant Esteve que amb les seves parades ha evitat en bona part la reacció dels mataronins. Lluc Bosch amb 7 gols màxim golejador del Club Handbol Sant Esteve i Bernat Muñoz amb cinc ho ha estat per part del Joventut Handbol Mataró