La família del celoní Lluís Sierra recull la Medalla d'Honor de Barcelona

L'ajuntament de la capital catalana li va concedir a títol pòstum el passat mes de setembre

Redacció
23 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:15h
L'alcaldessa Ada Colau amb els guardonats amb la Medalla d'Honor de Barcelona
L'alcaldessa Ada Colau amb els guardonats amb la Medalla d'Honor de Barcelona | Jaume Soler Arias - Ajuntament Barcelona
La família de Lluís Sierra, el periodista celoní de La Vanguardia, mort el passat 21 d'agost a l'edat de 61 anys, ja té la Medalla d'Honor de Barcelona que la junta de portaveus de l'Ajuntament de Barcelona el passat mes de setembre va decidir atorgar-li a títol pòstum. L'acte es va celebrar ahir dimarts 22 de novembre al saló de Cent de l'Ajuntament barceloní, en un acte presidit per l'alcaldessa Ada Colau. Es tracta d'un guardó que reconeix l'esforç i la contribució de persones, entitats i associacions per fomentar una consciència ciutadana i millorar la convivència a la ciutat. "El bé més preuat de la ciutat són els seus barris i la seva gent. Vosaltres sou Barcelona", va dir l'alcaldessa a tots els premiats.

La concessió de la Medalla d'Honor a Lluís Sierra ha estat en reconeixement de la seva destacada tasca com a cronista de Barcelona i de la seva gran qualitat humana. "Des que  aquest santceloní d'adopció ens va deixar, es nota, i de quina manera, la seva absència al saló de plens; a les rodes de premsa del Govern i els grups municipals; als passadissos i despatxos de la Casa Gran, als quals, bolígraf i llibreta en mà, acudia diàriament a la recerca de la notícia", es pot llegir en el perfil de Lluís Sierra que l'Ajuntament de Barcelona ha fet de cadascun dels vint-i-cinc guardonats amb la Medalla d'Honor.

 
Arxivat a