Creada a Sant Celoni la plataforma «Som del Sí» per treballar pel sí al referèndum

L'han constituït Òmnium, ANC i Súmate, juntament amb la CUP, ERC i el PDECAT

Redacció
30 de novembre del 2016
Actualitzat a les 20:10h
El nou mural es pintarà en aquesta mateixa paret on ja es va pintar un mural pel 27S
El nou mural es pintarà en aquesta mateixa paret on ja es va pintar un mural pel 27S | NBM
Òmnium, ANC i Súmate, juntament amb la CUP, ERC i el PDECAT, han creat una plataforma unitària anomenada Som del Sí per treballar pel sí al referèndum. Som del Sí inicia les seves activitats aquesta setmana vinent amb la pintada d'un mural a l'entrada de Ponent de Sant Celoni, per reivindicar la judicialització de la política així com que l'única solució possible són les urnes.

D'aquesta manera s’han previst un seguit d'activitats per aquesta setmana. El dimecres 30 de novembre a les set de la tarda es pintarà de blanc l'actual mural dedicat al 9N que hi ha a l'entrada de Sant Celoni per la Porta de Ponent, al carrer Dr Trueta.

Per divendres 2 de desembre s'ha programat la projecció del nou disseny al mateix lloc on es pintarà el nou mural amb el lema “Votar no és cap delicte, votar és la solució”. I per dissabte de desembre a les 8 del matí es començarà a pintar el mural que es preveu que estigui acabat cap a les 12 del migdia. Aquest acte s'havia de fer la setmana passada i es van haver de suspendre per culpa de la pluja.
Arxivat a