ERC i PSC de Llinars del Vallès acorden crear una mesa local per a l’ocupació

L’objectiu d’ambdós partits és promoure una ocupació estable i de qualitat

Redacció
21 de novembre del 2016
Actualitzat el 23 de novembre a les 14:49h
L'alcalde Martí Pujol (ERC) i el regidor Joan Ramon Bernabé (PSC)
L'alcalde Martí Pujol (ERC) i el regidor Joan Ramon Bernabé (PSC) | AJLL
Aquesta setmana ERC i el PSC de Llinars del Vallès han arribat a un acord conjunt per crear una mesa local per a l'ocupació. La mesa estarà formada per representants de l'Ajuntament, empresaris, comerciants i treballadors amb un objectiu únic: crear ocupació a Llinars del Vallès.
 
La creació d'ocupació és des de fa anys una prioritat per l'Ajuntament de Llinars, i s'han dedicat recursos i esforços en aquest sentit. S'han creat espais industrials, s'ha ampliat el Servei Local d'Ocupació i s'han incrementat els cursos i tallers dirigits a les persones desocupades.
 
La mesa proposa un àmbit de col·laboració estable entre l'administració i els agents econòmics de Llinars per fomentar la creació de llocs de treball. Un nou espai que permet fer un salt endavant en aquest àmbit i ampliar la perspectiva del que ja és una prioritat local. Ara cal un nou impuls, i per això es constitueix la mesa local per l'ocupació, fruit de l'acord entre els grups municipals d’ERC i PSC.
 
Per tots dos partits la lluita contra les desigualtats i contra la crisi econòmica és una preocupació. Per això la creació d'ocupació és una prioritat amb la que hi volem continuar fent front de manera decidida i immediata a la situació de falta d'ocupació, i millorar l'ocupabilitat de les persones.
 
Els propers passos a seguir serà presentar la proposta als diferents grups municipals, per sumar-hi més aportacions i acabar aprovant per plenari aquesta Mesa i tot seguit a principis d'any posar-la a funcionar.