Breda celebra l'èxit de la segona edició del «Dia del Circ»

Sessions de Clowing, titelles, trapezistes, acròbates, animació infantil, tallers de manualitats i altres espectacles han entrat dins del programa

Redacció
20 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:02h
Segona edició del Dia del Circ a Breda
Segona edició del Dia del Circ a Breda | AJB

Breda celebra l'èxit viscut aquest dissabte 19 de novembre amb la celebració de la segona edició del Dia del Circ que un any més ha transformat el municipi en un gran escenari amb una gran oferta lúdica i cultural centrada en els espectacles de circ. L'Ajuntament i l'Associació Contaminando sonrisas han promogut una vintena d'espectacles i activitats. Sessions de Clowing, titelles, trapezistes, acròbates, animació infantil, tallers de manualitats i altres espectacles han entrat dins del programa d'aquesta segona edició del Dia del Circ. Entrada la nit va ser el torn dels concerts al Cercle Bredenc. Actuacions musicals de diferents gèneres com la rumba, el blues o el folk posaran el colofó a aquesta segona edició del ‘Dia del Circ’.

Durant la jornada també hi va haver altres propostes. Els assistents van poder veure l'exposició fotogràfica Els refugiats sense refugi, basada en la primera expedició que Contaminando Sonrisas va fer als camps de refugiats sirians al nord de Grècia. També hi hagué activitats relacionades amb la gastronomia, com un tast de vins a la plaça de la Vila, o un dinar popular al punt d'informació de la plaça del Molí.
 

Dia del Circ a Breda Foto: AJB

 

Un espectacle del Dia del Circ a Breda Foto: AJB


 

Dia del Circ a Breda Foto: AJB