El CH Palautordera Salicru tomba el líder de la primera estatal (25-26)

Els palauencs s'aixequen de tres derrotes consecutives i guanyen contra pronòstic a la pista de la Unió Esportiva Sarrià

Redacció
20 de novembre del 2016
Actualitzat el 27 de novembre a les 7:33h
Victòria de mèrit del CH Palautordera Salicru a la pista de la UE Sarrià
Victòria de mèrit del CH Palautordera Salicru a la pista de la UE Sarrià | Valentí Fuster | UE Sarrià
El Club Handbol Palautordera Salicru ha trencat la ratxa de tres derrotes consecutives, alguna de dolorosa, de la millora manera possible, aconseguint una victòria de mèrit a la pista de l'Augi Unió Esportiva Sarrià per 25 a 26, equip que fins el moment havia guanyat els nou partits jugats del grup D de la Primera Divisió Estatal. Els del Baix Montseny van sortir a la pista convençuts que no tenien res a perdre i en tot moment van donar la cara i controlar el partit sense que els líder de la competició poguessin fer el seu joc.

Ja ho va dir la setmana passada el lateral Alexis Hortelano després de consumar-se la derrota a casa contra La Salle Bonanova "no abaixarem el cap i d'aquesta ens n'aixacarem", i amb aquest esperit els de Marc Lurbe han disputat el partit d'aquest dissabte a la pista gironina. A cinc minuts del final el resultat era de 23-26 que sembvlava deixar el pàrtit sentenciat del tot amb certa comoditat, però un darrer esforç de la UE Sarrià va reduir la diferència del marcador i va tenir una darrera jugada per empatar, en un final d'infart amb l'entrenador palauenc i el primera línia Jordi Cañellas exclosos. Marc Morales amb 12 gols màxim golejador dels palauencs.

Desaprés d'aquest resultat el Club Handbol Palautordera Salicru és novè amb vuit punts, quatre partits guanyats i sis de perduts. Dissabte vinent a tres quarts de set de la tarda al pavelló Josep Llavina i esteve rebrà el Sant Esteve Sesrovires que ara és quart de la classificació.