robòtica

El Departament d'Ensenyament promociona el projecte Robotseny Baix Montseny

per Redacció , 20 de novembre de 2016 a les 00:00 |
Un dels robots de l'eció 2016 del Robotseny Baix Montseny | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament d'Ensenyament ha editat cinc vídeos sobre el projecte Robotseny per fer difusió de l'experiència com a bona pràtica educativa a través de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Robotseny és un projecte a nivell del Baix Montseny que desenvolupa les competències científiques i creatives dels alumnes tot treballant de forma cooperativa. També, té l'objectiu de crear una xarxa de professorat implicat en aquesta temàtica per tal de crear lligams i compartir experiències en aquests àmbits.

Els cinc vídeos segueixen el recorregut del projecte des de diferents perspectives: un primer, que explica el desenvolupament del projecte; un segon, que mostra la mirada de l'alumnat de 1r d'ESO de l’Institut Baix Montseny i de 5è de primària de l'escola Matagalls; un tercer, que mostra la mirada de les empreses i les institucions que han col·laborat en el projecte; un quart, que mostra la mirada d'un pare d'un alumne de 1r d'ESO de l'Institut Baix Montseny i un darrer vídeo que mostra la mirada del professorat de l'Institut Baix Montseny i de l'escola Matagalls.

 

Vídeos del Robotseny

 

Participació