El conseller Santi Vila inaugura l’edifici de serveis del Castell de Montsoriu

El nou edifici de serveis i atenció al públic està situat al recinte jussà del castell, substituint l'actual caseta de venda d’entrades

Redacció
18 de novembre del 2016
Actualitzat el 20 de novembre a la 13:45h
Santi Vila ha inaugurat nous serveis al Castell de Montsoriu
Santi Vila ha inaugurat nous serveis al Castell de Montsoriu | AJB

Representants dels municipis que formen part del Patronat del castell de Montsoriu com Breda, Arbúcies, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu han han participat aquest matí de la inauguració de l'edifici de serveis i atenció al públic del Castell de Montsoriu. Inauguració a la qual també hi han estat presents el Conseller de Cultura, Santi Vila; el president de la Diputació de Girona, Pere Vila i el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu.

El nou edifici de serveis i atenció al públic està situat al recinte jussà del castell, substituint l'actual caseta de venda d’entrades. Amb la seva posada en funcionament el castell disposa d'un espai d'uns 60 m2 que inclou recepció, lavabos, botiga amb productes de marxandatge del castell i un espai de venda automàtica de productes d'alimentació. A més, aquest nou edifici disposa també d'una coberta per als visitants.