Una família de Vallgorguina demana ajuda per localitzar el causant d'un accident

El fet va passar al revolt de la masia de Can Pradell, a la carretera de Sant Celoni a Vallgorguina i el causant no es va aturar

Redacció
18 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:15h

Un cotxe similar a aquest va causar un accident a Vallgorguina


Un veí de Vallgorguina demana ajuda ciutadana per intentar locallitzar el vehicle que el passat diumenge 13 de novembre al voltant de les vuit del vespre va causar un accident a la carretera de Vallgorguina a Sant Celoni. Un Seat de color blanc va sortir disparat del seu carril a molta velocitat i va donar un cop a un altre cotxe que venia en direcció contrària, és a dir de Sant Celoni a Vallgorguina. El fet va passar concretament al revolt de la masia de Can Pradell.

Al cotxe afectat hi viatjava una família de Vallgorguina amb dues nenes petites. El culpable es va donar a la fuga. La mare de la família ha estat ferida en l'accident. Pels trossos de vehicle que es van trobar a la carretera, els Mossos d'Esquadra diuen que el possible culpable podria ser un Seat blanc.
 
Per això, es demana que en cas de veure un Seat blanc amb el frontal esquerre i el lateral esquerre malmès, sense fanal i sense mirall, es truqui al telèfon 619.350.235, o directament als Mossos d'Esquadra, tel 93 860 85 00, ext. 42378, referència de l'accident 3695/16.
 
La foto que acompanya la notícia només és la d'un cotxe similar i no pas el causant de l'accident.
 

 
Arxivat a