Preocupació a Vallgorguina per la nova onada de robatoris al municipi

En una casa hi han entrat per cinquena vegada

Redacció
15 de novembre del 2016
Actualitzat el 16 de novembre a les 18:41h
Els veïns de Vallgorguina han expressat la seva preocupació per la nova onada de robatoris que hi ha hagut els darrers dies, tant a la urbanització de Can Puigdemir com en domicilis del nucli. Segons que han explicat fonts municipals a NacióBaixMontseny que en pocs dies de diferència han entrat almenys a tres cases, a una de les quals ja és la cinquena vegada que els entren a robar.

Les mateixes fonts han explicat que durant aquest darrer cap de setmana a Vallgorguina pràcticament no es parlava de gairebé res més "és com hi hagués psicosi", han remarcat. No se sap el botí que es poden haver emportat els lladres però el que busquen, pel que sembla, són aparells tecnològics. Els fets ja estan denunciats als mossos d'esquadra.

A Vallgorguina ja hi va haver una onada de robatoris força important l'abril d'aquest any a Canadà Park, una altra urbanització del municipi on en pocs dies es van forçar fins a setze cases i fins i tot alguns veïns s'havien plantejat fer patrulles urbanes, del tot desaconsellades pels mossos d'esquadra.
Arxivat a