Sant Esteve de Palautordera ja recull els residus porta a porta

L'Ajuntament fa una bona valoració de la primera nit de recollida

Redacció
14 de novembre del 2016
Actualitzat a les 8:30h
El porta a porta ja ha començat a Sant Esteve de Palautordera
El porta a porta ja ha començat a Sant Esteve de Palautordera | AJSTEP
L'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera ha valorat de manera molt positiva la primera nit d'implantació de la recollida d'escombraries pel sistema del porta a porta. Tret d'alguns casos concrets, "la qualitat de l'orgànica i d'envasos ha estat excel·lent", es comunica des del consistori.

En les darreres setmanes, s'han fet diverses reunions informatives dirigides a la població per explicar el nou sistema i les dates que s'han de treure cada residu i aquesta darrera setmana ja es van retirar els contenidors tradicionals culminat-se ahir al migdia amb una festa per dir l'adéu definitiu.

També durant aquesta darrera setmana s'han repartit els cubells per a 1.100 llars i altres 90 especials per a locals comercials. A cada casa s'han lliurat tres cubell, dels quals dos són per a la recollida de l'orgànica i un per a multifracció. Posar en marxa el porta a porta a Sant Esteve de Palautordera, ha tingut un cost per l'Ajuntament d'uns 120.000 euros. L'objectiu del nou sistema és reciclar millor i que el cost de portar els residus a l'abocador no sigui tant car.