Sara González presenta a Sant Celoni el llibre sobre el Cas Mercuri

La publicació descriu, a partir de testimonis, les ànsies de poder, el presumpte enriquiment dels polítics i els empresaris

Redacció
13 de novembre del 2016
Actualitzat el 16 de novembre a les 18:05h
Marc Colomer i Sara González en la presentació a Sant Celoni del llibre Cas Mercuri, la galàxia Bustos
Marc Colomer i Sara González en la presentació a Sant Celoni del llibre Cas Mercuri, la galàxia Bustos | EB

La sala petita del teatre Municipal Ateneu ha acollit aquest dissabte la presentació del llibre de la periodista celonina Sara González Cas Mercuri, la galàxia Bustos, el sisè títol de la col·lecció Periodistes que impulsen conjuntament el Grup de Periodistes Ramon Barnils i Edicions Saldonar. L'acte ha estat organitzat per l'ANC de Sant Celoni i La Clau del Baix Montseny i la col·laboració d'Òmnium Cultural.

La publicació descriu, a partir de testimonis, les ànsies de poder, el presumpte enriquiment dels polítics i els empresaris, la confusió entre proximitat i populisme, les conseqüències del boom immobiliari, la feina incansable de dirigents amb vocació de servei públic i les actituds dels veïns, que o bé toleren tractes de favor o bé s'aixequen i diuen prou. Un relat testimonial, que no jutja, en el qual les persones afectades expliquen la seva versió dels fets i, sobretot, de quina manera se'ls van alterar les rutines des del moment en què la corrupció els va trucar a la porta. El mateix Manuel Bustos també hi aporta el seu punt de vista.

El director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), Marc Colomer, ha acompanyat la periodista Sara González, actualment redactora de política al diari Nació Digital, en la presentació del llibre.

 

Arxivat a