VOTV es podrà veure a través de la plataforma Emagina

Vallès Oriental Televisió i el Grup Estabanell signen un conveni perquè la televisió comarcal s'emeti a través d'aquesta plataforma

Redacció
08 de novembre del 2016
L'Infovallès, l'informatiu diari de VOTV
L'Infovallès, l'informatiu diari de VOTV | NacióGranollers
Vallès Oriental Televisió es podrà veure a través d’Emagina, la plataforma d’e-Phos Digital a través de la qual el grup Estabanell ofereix serveis de telefonia fixa i mòbil i internet d’alta velocitat, però també televisió a la carta.

Aquest dilluns s’ha presentat un acord que vol destacar la qualitat que poden oferir els serveis de proximitat.

L'administrador d'e-Phos Digital, Francesc Estabanell, ha destacat que “VOTV és proximitat i poder atendre a la gent,  i nosaltres fem el mateix. Tenim un paquet televisiu, i incorporar-hi VOTV era el més natural”.

VOTV s’emetrà a la plataforma d’e-Phos digital juntament amb un paquet de canals de cinema, entreteniment i informació internacional. L’acord té una durada de dos anys i permetrà que la televisió del Vallès Oriental sigui vista també pels usuaris que Emagina té a la comarca i a part d’Osona.

El director gerent de VOTV, Albert Jordana, ha reconegut que quan els hi van proposar aquesta possibilitat van estar molt contents perquè està en aquesta plataforma “dóna més visibilitat”. A més, ha recordat que “és un orgull” que Estabanell aposti per VOTV, “tal i com van fer des d’un primer dia”.

Finalment, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha insistit que l’aposta per la proximitat genera qualitat: “És més fàcil trucar al senyor Estabanell, que sabem on està, que al senyor Jazztel. Les noves perspectives no vindran de grans conglomerats, sinó des de la proximitat i la qualitat”, ha destacat.

Està previst que a finals d’aquest any la plataforma Emagina arribi a més de 10.000 llars.